MANİSA / AKHİSAR - Arabacıbozköy Şehit Ali Bozkurt Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katkılarıyla okulumuzun e-dergi 2. sayısını çıkardık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Görev ve sorumluluk alanlarında rutin trafik denetimlerinin yanı sıra eğitici faaliyetlere de büyük önem veren Akhisar ilçe Jandarma Motosikletli Trafik Ekipleri, Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Motorlu Trafik Tim Komutanı tarafından Akhisar Belediyesi Gölet Alanında Bisikletli Trafik Eğitim Parkında öğrencilere Trafik Kuralları eğitimi kapsamında Trafik İşaret ve Levhaları, Emniyet Kemeri ve Kask Kullanımı önemi ve diğer trafik kuralları hakkında uygulamalı eğitim verildi. Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Motorlu Trafik Tim Komutanı  ‘‘Trafikte Bilinçli nesiller yetiştirmek amacı ile eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir’’ dedi.

Mrt

Ock

Ülkemizde 08-12 Ocak 2024 tarihleri arasında enerji verimliliğine dikkat çekmek amacıyla Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmaktadır.

Ock

Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ve Türkçe Öğretmenimiz tarafından hazırlanan panomuz.. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenimize teşekkür ederiz..

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü anma, çocuklarımıza milli değerlerimizi aktarma amacıyla "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin emeğiyle hazırlanmıştır.

Ara

Okulumuzda Akhisar Halk Eğitim Merkezi tarafından öğrencilerimize "Bağımlılıkla Mücadele" semineri verildi. Kendilerine teşekkür ederiz. @akhisarhem

Ara

Okulumuzda İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası programı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Kas

Akhisar Rehberlik ve Araştırma Merkezi "Geleceğimize Dair Mücadelemiz Projesi" kapsamında Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi ve Akran Zorbalığı konularında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize bilgilendirme semineri yapıldı.

Kas

10 KASIM...   Aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi, özlem ve minnetle anıyoruz...   "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK #atamizindeyiz #10kasım

Kas

Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

İŞKUR Akhisar Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanları tarafından verilen Seminerde; Meslek Seçimi ve Önemi, Geleceğin Meslekleri, Meslek Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar ve İŞKUR Faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Seminer sonrası öğrencilere İŞKUR Meslek Seçimi ile ilgili önemli siteler bulunan kağıtlar dağıtıldı.